simple site templates

Bachelorette Party

Het trouwfeest is een mijlpaal in je leven, elke bruid zal zeggen dat dit waar is. Onafscheidelijk met het trouwfeest is dan ook het  vrijgezellenfeest. Je laatste dag om ongebonden met je vriend(inn)en nog één keer zot te doen. Wij kunnen je vast en zeker helpen met het organiseren van de perfecte Bachelorette party. Onderaan kun je een selectie van onze vrijgezellenactiviteiten terugvinden.

 Heb je graag wat extra hulp bij het inplannen? Wij kunnen voor jullie volledige of gedeeltelijke dagplanning opmaken. Contacteer ons via het formulier rechts. Geef bij je aanvraag zeker ook mee wat jullie interesses zijn

Heb je graag iets culinair, actief, venwenends of iets ondeugends? Hieronder kun je ons overzicht vinden.

Mobirise

Workshop: Chocolade en pralines
Welke toekomstige bruid eet niet graag chocolade? Tijdens deze workshop leren julie wat chocolade is en maken jullie zelf pralines en een chocoladetablet. Onze jarenlange ervaring leert ons dat dit vaak HET hoogtepunt is van een geslaagde vrijgezellendag.
meer info

Workshop: Erotische chocolade!
Chocolade is het meest bekende afrodisiac ter wereld. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met chocolade en maken pralines in de vorm van borsten en tabletjes in de vorm van penis-jes. Heel ludiek, leerrijk en lekker!
Meer info

Mobirise
Mobirise

50 shades of Cupcakes
Rode oortjes gegarandeerd tijdens deze ludieke workshop. We maken een aantal cupcakes met "leuke" vormen. Om vingers en andere dingen van af te likken. Wie komt het meest creatief uit de hoek en is het best in het "handwerk"?
Meer info

Moorddiner
Wat is er gezeliger dan samen een lekker hapje eten? Ondertussen een moordzaak oplossen maakt het enkel nog leuker! Iedereen speelt een typetje in een moordonderzoek en hopelijk komen jullie samen tot de oplossing. 
Meer info

Mobirise
Mobirise

Citygame: Bride VS Groom
Wanneer je (een deel) de vrijgezellendag met je toekomstige bruidegom beleeft, kun je aan hem voor eens en voor altijd tonen wie de broek draagt!
Daag mekaar uit met opdrachten en bewijs jullie kennis en kunde!
Meer info

Cocktail workshop
De grootste angst van elke bruid: de bruidgom is vermist! Ga op zoek via puzzels en opdrachten. Zijn jullie goede speurders en kunnen jullie de bruidegom tijdig terugvinden? De bruid zal jullie zeker en vast eeuwig dankbaar zijn.
Meer info

Mobirise
Mobirise

Citygame: De bruidsmeisjes
Welke bruidsmeisjes zijn het snelst, vinnigst, slimst...? Verdedig de reputatie van jouw groep in dit leuke stadspel. Toon jullie kunde aan de bruid en kom zo in haar gratie. 
Meer info

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.